”I`m free”

Jeg præsenterede til sæsonen Spring/Summer 2015  endnu et nyt brand i min portefølje. Mærket hedder RAGMAN, det er tysk og etableret i 1980, og tøjet produceres i Sydamerika, i Peru, Ecquador og Columbia, hvor der lægges stor vægt på ordnede produktionsforhold, og social ansvarlighed. Som bevis på det, driver Ragman tilmed en skole i Lima!

– Det er meget oppe i tiden at kunne stå inde for, hvordan modetøjet er produceret, og det kan jeg med Ragman. Men også parametre som konkurrencedygtige priser, en god mark-up til købmanden og kvalitet for pengene er væsentlig.

Ragman har bl.a. 2 ”flagskibe” Softknit som er 70% Bomuld / 30% Microfiber & Pima De Lima som er i den meget eftertragtede amerikanske PimaCotton, begge dele findes i T-shirt/Polos & Sweatshirts.

Ragman fører et omfattende N.O.S.-program i størrelse S-6XL

Læs mere om RAGMAN her: www.ragman.de

Ragman

Ragman_HW19_Lookbook

Ragman HW 19 Lookbook

ragman_lookbook_ss20

Ragman lookbook SS 20

Dette land skjuler sig bag Ragman-kvaliteten og dens succes!
Af Fryland Agenturer den 2.4.2019

Der er mange typer bomuld, men kun en er velegnet til Ragman: Pima bomuld. Kvalitet og komfort findes her i Peru. Vi tager dig på en rejse for at præsentere vores råmateriale.

Miljøvenlig produktion
Som planteslægt i bomulds-familie, er der op til 50 forskellige arter af bomuld, hvoraf den ene er særligt Pima. Hun er den blødeste og stærkeste blandt dem. Den høje kvalitet materiale bringer også mange andre fordele: Det optager farven meget bedre og holder længe, ​​så holden sin udstråling meget længere. Hertil kommer, at brugen af ​​Pima er bæredygtigt – og det samme i to betydninger: Den er robust og har simpelthen en meget lang levetid, men også i produktion, er det miljøvenligt. Fordi det dyrkes organisk og høstes med hånd.

RAGTEX ejere Jürg Brändli (til højre) med El Modelador-ejer Jaime Farach, producerer Ragmans bløde strik, polo, bukser, T-shirts ect…

Fair samarbejde og engagement
Det retfærdige samarbejde med vores partnere er et spørgsmål om at hjertet er med. Vi arbejder kun med BSCI-godkendte producenter. For at give denne standard udføres to til fire checks årligt. Men også medarbejdernes arbejdsmiljø og sundhed er særligt vigtige for Ragman. Vi er opmærksomme på vores sociale ansvar og ønsker at gøre det muligt for peruvianske børn fra fattigere baggrund at få adgang til uddannelse. Det er derfor, vi støtter skolen “La Buena Esperanza” i Lima samt nogle sportsklubber på ungdomsområdet.

Kvalitet, der overbeviser
Men også med hensyn til stil, er vi altid opmærksomme på vores standarder for at få det bedste ud af vores produkter. Den polo i soft knit er en af ​​vores favoritter: Den Rigtig stabile krave, kort stolpelukning og sporty design: Næppe en kvalitet er så alsidigt og anvendelig – både hvorvidt lange eller korte ærmer, afslappet, fritid eller business: den tidløse Polo er til det hele.